Стан і перспективи сучасного туризму
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Стан і перспективи сучасного туризму за Автор "Boiko Sofiia Romanivna"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Стан та перспективи розвитку ділового туризму в Сполучених Штатах Америки на сучасному етапі(2021) Бойко Софія Романівна; Boiko Sofiia Romanivna; Косик Вікторія Сергіївна; Kosyk Viktoriia SerhiivnaУ статті проаналізовано стану та перспективи розвитку ділового туризму в Сполучених Штатах Америки на сучасному етапі. Досліджено розвиток діловий туризм в Сполучених Штатах Америки, розглянуто можливості ділового туризму, подальші перспективи розвитку ділового туризму в розвинутих країнах світу. Вивчито проблеми, що постають перед галуззю ділового туризму в Сполучених Штатах Америки на сучасному етапі.Документ Сучасний стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні та світі(ФОП Цьома С. П., 2024) Бойко Софія Романівна; Мозгова Дар’я Ростиславівна; Boiko Sofiia Romanivna; Mozghova Dar’ia RostyslavivnaГастрономічний туризм на сьогодняшній день визначається як один із найпопулярніших видів туризму. Цей вид подорожей фокусується на вивченні та насолодженні місцевою кулінарією та культурою харчування конкретного регіону чи країни. В статті проаналізовано стан та перспективи розвитку гастротуризму у світі. Автором досліджено теоретична сутність гастротуризму, особливості розвитку та тенденції сучасного туристичного ринку в сфері гастротуризму. В роботі визначається, що гастротуристи мають можливість випробовувати традиційні страви та напої, вивчати методи приготування, а також дізнаватися про історію та секрети місцевої кухні. В дослідженні підкреслюється, що розвиток гастрономічного туризму може позитивно впливати на місцеву економіку, підтримуючи місцевих виробників та господарства, стимулюючи розвиток ресторанного та кулінарного бізнесу.