Актуальні проблеми громадського здоров’я
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Актуальні проблеми громадського здоров’я за Автор "Latina Hanna Oleksandrivna"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Вплив здоров’язбережувальних технологій на функціонально-резервні можливості організму дітей дошкільного віку(СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2024) Сумцова Світлана Михайлівна; Пойманова Юлія Леонідівна; Латіна Ганна Олександрівна; Sumtsova Svitlana Mykhailivna; Poimanova Yuliia Leonidivna; Latina Hanna OleksandrivnaРеалізація програми здоров’язбережувальних технологій на функціонально-резервні можливості організму дітей дошкільного віку включала оздоровчо-профілактичний, корекційно-руховий, та фізкультурно-оздоровчий напрями. Встановлено ефективність програми здоров’язбережувальних технологій на підставі підвищення функціонально-резервних можливостей організму на 24,7% (p<0,01) дітей експериментальної групи.Документ Оцінка програми оптимізації медико-біологічного супроводу тренувального процесу пауерліфтерів-початківців на базі закладу загальної середньої освіти(СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2024) Фоменко Андрій Олександрович; Латіна Ганна Олександрівна; Ткаченко Владислав Ігорович; Fomenko Andrii Oleksandrovych; Latina Hanna Oleksandrivna; Tkachenko Vladyslav IhorovychВстановлена ефективність розробленої програми підготовки з пауерліфтингу у групі початківців спортивної секції закладу загальної середньої освіти на підставі позитивної динаміки показників. Рекомендовано контроль впливу медичних та біологічних засобів відновлення у пауерліфтерів проводити за допомогою індексу Робінсона та індексу Руфʼє.Документ Спосіб життя студентів закладу вищої освіти під час воєнного стану(СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2024) Латіна Ганна Олександрівна; Latina Hanna OleksandrivnaСпосіб життя студентів закладів вищої освіти в умовах воєнного стану характеризується середнім рівнем фізичної активності (46,07%), нормою маси тіла (65,34%), тютюнопалінням у 10,67% та палінням електронних сигарет у 15,17%, споживанням алкоголю у 69,1%; споживанням від 2 до 4 порцій фруктів та овочів (69,71%).