Кафедра бізнес-економіки та адміністрування
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Кафедра бізнес-економіки та адміністрування за Автор "Kovtun Halyna Ivanivna"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Джерела фінансування інноваційного розвитку України(2020) Сакунова Ю. О.; Ковтун Галина Іванівна; Sakunova Yu. O.; Kovtun Halyna IvanivnaДоведено необхідність становлення в незалежній Україні інноваційної моделі розвитку економіки, котра сприятиме модернізації виробництва, підвищенню конкурентоспроможності національної економіки, покращенню експортного потенціалу країни у світовому науково-технологічному просторі, досягненню високих темпів зростання в умовах сталого економічного розвитку.Документ Роль і значення аналізу фінансової стійкості підприємства(2021) Ковтун Галина Іванівна; Федірко Н. О.; Kovtun Halyna Ivanivna; Fedirko N. O.Визначено основні складові елементів механізму управління фінансовою стійкістю, проаналізовано роль та значення аналізу фінансової стійкості для оцінювання можливості адаптації підприємства до умов зовнішнього середовища та з’ясування ступеню незалежності підприємства від зовнішніх джерел фінансування.Документ Фінансова безпека в системі управління підприємством в Україні(2021) Федірко Н. О.; Ковтун Галина Іванівна; Fedirko N. O.; Kovtun Halyna IvanivnaВизначено, що досягнення підприємством стратегічних та оперативних цілей, забезпечення стійкого зростання підприємства та формування фінансових результатів його діяльності, підвищення конкурентоспроможності на зовнішньому та внутрішніх ринках, реалізація та захист фінансових інтересів визначаються наявністю та якістю системи фінансово-економічної безпеки.Документ Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу(2021) Орищенко Є. М.; Ковтун Галина Іванівна; Oryshchenko Ye. M.; Kovtun Halyna IvanivnaВизначено, що інноваційний потенціал є важливим елементом інноваційного процесу й характеризує здатність підприємства до модернізації, котра визначає технічне лідерство і конкурентоспроможність. Доведено, що розвиток підприємств готельно-ресторанного бізнесу неможливий без впровадження стратегії інноваційного розвитку, адже інноваційна діяльність є умовою активного їх розвитку в умовах ринку.