Наукові роботи студентів

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Документ
    Доброчесність у навчанні
    (CумДПУ імені А. С. Макаренка, 2023) Пшенична Любов Василівна; Pshenychna Liubov Vasylivna; Семеног Олена Миколаївна; Semenoh Olena Mykolaivna; Ячменик Марина Михайлівна; Yachmenyk Maryna Mykhailivna; Пономаренко Наталія Петрівна; Ponomarenko Nataliia Petrivna
    Збірник укладено відповідно до конкурсу есе «Доброчесність у навчанні: дотримуватись не можна порушувати». Представлено роботи здобувачів закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти.
  • Документ
    Студліт. Художні твори учасників обласного творчого конкурсу. Поезія. Проза
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2021)
    До збірки ввійшли твори учасників щорічного обласного творчого конкурсу «Студліт» у номінації поезія та проза, що проводився на факультеті іноземної та слов’янської філології спільно з Сумською організацією національної спілки письменників України. Книга розрахована на широке коло читачів, студентів, учнів.
  • Документ
    Польові дослідження фольклору Сумщини
    (2021)
    У збірнику зібрані результати фольклорної практики студентів факультету іноземної та слов’янської філології за 2020 рік. Адресований усім, хто цікавиться краєзнавством та українським фольклором.
  • Документ
    Пантелеймон Куліш як національно-духовний феномен: аспекти сучасного наукового осмислення
    (2019)
    У збірнику містяться статті студентів та учнів, які намагалися осмислити творчість видатного письменника-земляка з позиції духовних запитів сьогодення. Збірник адресований усім, хто цікавиться українською літературою та творчістю П. Куліша, зокрема.
  • Документ
    Актуальні питання літератури і фольклору
    (СумДПУ ім А. С. Макаренка, 2021)
    Збірник наукових праць студентів адресований студентам-філологам, учителям загальноосвітніх шкіл та всім, хто цікавиться українською літературою і фольклором.