Сучасні засади розробки концепції ресторанного бізнесу для сталогого розвитку туризму
Вантажиться...
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ФОП Цьома С. П.
Анотація
Дана робота присвячена вивченню та аналізу сучасних підходів до розробки концепції ресторанного бізнесу з орієнтацією на сталий розвиток туризму. У роботі розглядаються ключові аспекти, такі як інтеграція екологічної відповідальності, збереження культурної автентичності та застосування інноваційних технологій для створення унікального гастрономічного досвіду для туристів. Вивчаються приклади успішних практик у сфері ресторанного бізнесу, спрямованих на підтримку сталого розвитку та позитивний вплив на місцеві громади. Робота має на меті визначення ключових засад, які допоможуть ресторанам стати не лише привабливими для туристів, а й важливими учасниками сталого розвитку туристичної індустрії.
This work is devoted to the study and analysis of modern approaches to the development of the restaurant business concept with an orientation towards the sustainable development of tourism. The work examines key aspects such as the integration of environmental responsibility, the preservation of cultural authenticity and the application of innovative technologies to create a unique gastronomic experience for tourists. Examples of successful practices in the field of restaurant business aimed at supporting sustainable development and positive impact on local communities are studied. The work aims to identify key principles that will help restaurants become not only attractive to tourists, but also important participants in the sustainable development of the tourism industry.
This work is devoted to the study and analysis of modern approaches to the development of the restaurant business concept with an orientation towards the sustainable development of tourism. The work examines key aspects such as the integration of environmental responsibility, the preservation of cultural authenticity and the application of innovative technologies to create a unique gastronomic experience for tourists. Examples of successful practices in the field of restaurant business aimed at supporting sustainable development and positive impact on local communities are studied. The work aims to identify key principles that will help restaurants become not only attractive to tourists, but also important participants in the sustainable development of the tourism industry.
Опис
Ключові слова
сталий туризм, стратегія розвитку, концепції, розробка, дослідження концепцій, туризм, ресторанний бізнес, sustainable tourism, development strategy, concepts, development, concept research, tourism, restaurant business
Бібліографічний опис
Люлька В. О. Сучасні засади розробки концепції ресторанного бізнесу для сталогого розвитку туризму [Текст] / В. О. Люлька, Д. Р. Мозгова // Стан і перспективи сучасного туризму : матеріали IX Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених (м. Суми, 29–30 листопада 2023 року) / редкол.: Ю. О. Лянной, Л. В. Пшенична, О. Ю. Кудріна та ін. ; МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2023. – С. 101–106.