Основи естрадного аранжування
Вантажиться...
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
CумДПУ імені А. С. Макаренка
Анотація
У навчальному посібнику «Основи естрадного оранжування» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (галузь знань 02 «Культура і мистецтво», Спеціальність 025«Музичне мистецтво») автори торкаються проблематики розвитку гармонійного слуху та усвідомлення значення процесу формоутворення у ході створення ансамблевих партитур. А також надають надають поради стосовно опанування нотних комп’ютерних програм.
In the textbook "Fundamentals of pop arranging" for students of higher education of the first (bachelor's) level (field of knowledge 02 "Culture and art", Specialty 025 "Musical art"), the authors touch on the problems of the development of harmonic hearing and awareness of the importance of the process of form formation during the creation of ensemble scores. And they also provide advice on mastering sheet music computer programs.
In the textbook "Fundamentals of pop arranging" for students of higher education of the first (bachelor's) level (field of knowledge 02 "Culture and art", Specialty 025 "Musical art"), the authors touch on the problems of the development of harmonic hearing and awareness of the importance of the process of form formation during the creation of ensemble scores. And they also provide advice on mastering sheet music computer programs.
Опис
Ключові слова
естрадне аранжування, ансамблеві вокальні твори, сольні вокальних твори, навички гармонізацій мелодій, гармонія, обробка української народної пісні, комп’ютерні нотні програми, pop arrangement, ensemble vocal works, solo vocal works, skills of harmonizing melodies, harmony, arrangement of a Ukrainian folk song, computer sheet music programs
Бібліографічний опис
Заболотний, І. П. Основи естрадного аранжування [Текст] : навчальний посібник для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (естрадний спів) / І. П.Заболотний, О. І. Ігнатовська, Є. В. Карпенко.– Суми : ФОП Цьома С.П., 2023.– 186 с.