Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/10173
Title: Enjoy Listening English
Other Titles: Вдосконалюємо уміння аудіювання (на матеріалі англійської мови)
Authors: Коваленко, Світлана Миколаївна
Kovalenko, Svitlana Mykolaivna
Ігнатенко, Ольга Валеріївна
Ihnatenko, Olha Valeriivna
Keywords: особистість
personality profile
дім
home and house
їжа
food
навчання в університеті
university life
здоров'я та медицина
health and medicine
спорт
sports and games
Британія
Great Britan
мандри
travelling
Issue Date: 2014
Publisher: СумДПУ імені А.С. Макаренка
Citation: Коваленко, С. М. Enjoy listening English = Вдосконалюємо уміння аудіювання (на матеріалі англійської мови) [Текст] : навчальний посібник для студентів 1–2 курсу спеціальностей «Англійська мова та друга іноземна мова» денної та заочної форм навчання вищих навчальних закладів / С. М. Коваленко, О. В. Ігнатенко . – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2014. – 80 с.
Abstract: Посібник охоплює такі розмовні теми як «Особистість, сім’я», «Велика Британія», «Лондон», «Харчування», «Домівка», «Здоров’я та медицина», «Покупки», «Спорт», «Подорож», «Університет». Метою посібника є розвиток та удосконалення мовленнєвих вмінь аудіювання. Матеріали посібника є автентичними, тематично об’єднаними та мають соціокультурну спрямованість. Посібник призначено для студентів 1-2 курсу денного та заочного відділення факультетів іноземних мов вищих навчальних закладів.
The textbook covers the topics included into the syllabus for the first- and second-year students: "Personality profile", "Home and house", "Food", "university life", "Shopping", "Health and medicine", "Sport", "Great Britain", "Travelling". It is aimed at developing and improving students' listening skills.
URI: http://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/10173
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
enjoy listening english student var.pdf1,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.