Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/3764
Title: Міжпредметні зв'язки хімії з предметами професійно-теоретичного циклу при підготовці робітника кулінарного профілю
Other Titles: Intersubject Connections of Chemistry With the Subject of Professional-Theoretical Cycle at Preparation of Worker Culinary Type
Authors: Блажко, А. В.
Blazhko, A. V.
Іваха, Т. С.
Ivakha, T. S.
Keywords: міжпредметні зв'язки
хімія
предмети професійно- теоретичного циклу
intersubject communications
chemistry
subjects of professional-theoretical cycle
Issue Date: 2012
Publisher: СумДПУ імені А. С. Макаренка
Citation: Блажко, А. В. Міжпредметні зв'язки хімії з предметами професійно-теоретичного циклу при підготовці робітника кулінарного профілю [Текст] / А. В. Блажко, Т. С. Іваха // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, Б. В. Год, О. В. Єременко [та ін.]. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2012. – №5 (23). – С. 3–10.
Abstract: У статті розкривається необхідність підготовки робітників кулінарного профілю з використанням міжпредметних зв'язків хімії та дисциплін професійно- теоретичного циклу.
In the article the necessity of preparation of workers of culinary type opens up with the use of intersubject connections of chemistry and subjects of professional-theoretical cycle.
URI: http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/3764
Appears in Collections:Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Blazhko__Mizhpredmetni zviazky khimii.pdf144,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.