Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/3206
Title: Вплив температурного фактору на стійкість вітаміну С
Other Titles: Effect of Temperature Factor on Vitamin C Stability
Authors: Харченко, Юлія Володимирівна
Kharchenko, Yuliia Volodymyrivna
Колтун, Т. А.
Koltun, T. A.
Keywords: вітамін С
аскорбінова кислота
температура
термічна обробка
заморожування
vitamin C
ascorbic acid
temperature
heat treatment
freezing
Issue Date: 2016
Publisher: СумДПУ імені А. С. Макаренка
Citation: Харченко, Ю. В. Вплив температурного фактору на стійкість вітаміну С [Текст] / Ю. В. Харченко, Т. А. Колтун // Природничі науки = Prirodničì nauki : збірник наукових праць / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: В. І. Шейко, А. П. Вакал, Ю. І. Литвиненко [та ін.]. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2016. – Вип. 13. – С. 110–113.
Abstract: Стаття присвячена дослідженню впливу температурного фактору на стійкість вітаміну С у фруктах.
The article is devoted to the study of the effect of temperature factor on vitamin C stability in some fruits.
URI: http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/3206
ISSN: 2415-8526
Appears in Collections:Природничі науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kharchenko_Vplyv temperaturnoho faktoru.pdf758,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.