Сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства Сумської області
Ескіз недоступний
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ФОП Цьома С. П.
Анотація
Стаття присвячена актуальним питанням сучасного стану та перспективам розвитку ресторанного господарства в межах Сумської області. Розкрито основне значення ресторанного продукту та проблеми даного бізнесу в регіоні. Описані шляхи вирішення проблем з якими стикається ресторанна сфера в Сумській області.
The article is devoted to topical issues of the current state and prospects for the development of the restaurant industry within the Sumy region. The main significance of the restaurant product and the problems of this business in the region are revealed. Ways to solve the problems faced by the restaurant industry in Sumy region are described.
The article is devoted to topical issues of the current state and prospects for the development of the restaurant industry within the Sumy region. The main significance of the restaurant product and the problems of this business in the region are revealed. Ways to solve the problems faced by the restaurant industry in Sumy region are described.
Опис
Ключові слова
ресторанне господарство, ресторанна сфера, ресторанний бізнес, ресторан, restaurant business, restaurant sphere, restaurant
Бібліографічний опис
Бельмас, К. І. Сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства Сумської області [Текст] / К. І. Бельмас, Д. Р. Мозгова // Індустрія туризму та гостинності: досвід, проблеми, перспективи : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Суми, 8–9 червня 2022) / редкол.: Ю. О. Лянной, О. Ю. Кудріна, О. М. Семеніхіна та ін. ; МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2022. – С. 44–50.