Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методика ознайомлення дітей з природним довкіллям та соціумом»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2022
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
СумДПУ імені А. С. Макаренка
Анотація
Методичні рекомендації розроблені для здобувачів освіти за скороченим терміном навчання денної та заочної форм навчання у відповідності до навчального плану підготовки бакалаврів за спеціальністю 012 Дошкільна освіта. Збірник містить методичні поради, практичні рекомендації та вимоги до виконання самостійної роботи з дисципліни «Методика ознайомлення дітей з природним довкіллям та соціумом».
Methodical recommendations are developed for applicants for a reduced period of full-time and part-time education in accordance with the curriculum for bachelors in specialty 012 Preschool education. The collection contains methodological advice, practical recommendations and requirements for independent work in the discipline "Methods of acquainting children with the natural environment and society."
Опис
Ключові слова
дошкільна освіта, діти дошкільного віку, методика, природне довкілля, соціальне довкілля, preschool education, preschool children, methods, natural environment, social environment
Бібліографічний опис
Гаврило, О. І. Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методика ознайомлення дітей з природним довкіллям та соціумом» / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка, Кафедра дошкільної і початкової освіти. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2022. – 20 с.