Статті
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Статті за Ключові слова "adulteration"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Порівняльна оцінка деяких показників якості вершкового масла(2022-11) Борзаниця Юлія Григорівна; Харченко Юлія Володимирівна; Borzanytsia Yuliia Hryhorivna; Kharchenko Yuliia VolodymyrivnaУ статті розглянуто питання якості вершкового масла та способи виявлення фальсифікації, зокрема додавання немолочних жирів, маргарину та крохмалю, оцінкою таких показників, як визначення йодного та кислотного числа, показника заломлення, визначення домішок немолочного жиру, крохмалю за допомогою якісних реакцій тощо.