Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/7025
Назва: Особливості етапів підготовки фахівців у сфері туризму
Інші назви: Features of the Stages of Training Specialists in the Field of Tourism
Автори: Коваленко, Олександр Вікторович
Kovalenko, Oleksandr Viktorovych
Ключові слова: навчальні програми з туризму
концепція та принципи навчання туризму
туристична діяльність
курси за вибором
державні освітні стандарти в галузі туризму та готельно-ресторанної справи
tourism curriculum
concept and principles of tourism training
tourism activities
elective courses
state educational standards in tourism and hotel and restaurant business
Дата публікації: січ-2019
Видавництво: ГО «Південна фундація педагогіки»
Бібліографічний опис: Коваленко, О. В. Особливості етапів підготовки фахівців у сфері туризму [Текст] / О. В. Коваленко // Педагогіка і психологія сьогодення: теорія та практика : збірник наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції (18–19 січня 2019 р., м. Одеса). – Одеса : ГО «Південна фундація педагогіки», 2019. – Ч. 2. – C. 26–27.
Короткий огляд (реферат): Було розглянуто процес розробки спеціалізованих навчальних програм з туризму та визначено загальну концепцію та принципи навчання туризму взагалі, та туристичній діяльності зокрема. Також розглянуто комплекси та структуру загальних, спеціальних, суміжних та курсів за вибором, теоретичних та прикладних, основних і допоміжних дисциплін за рівнями підготовки, визначено також державні освітні стандарти в галузі туризму та готельно-ресторанної справи.
The process of development of specialized tourism curricula was considered and the general concept and principles of studying tourism in general and tourism activity in particular were determined. The complexes and structure of general, special, adjacent and elective courses, theoretical and applied, basic and auxiliary disciplines according to the levels of training were also considered, as well as state educational standards in the field of tourism and hotel and restaurant business were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.sspu.sumy.ua/handle/123456789/7025
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко О.В..doc33 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.