Мистецтво як засіб реалізації права на всебічний розвиток та участь у культурному житті дітей з особливими освітніми потребами

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
СумДПУ імені А. С. Макаренка
Анотація
У статті обґрунтовано доцільність використання засобів мистецтва для реалізації права дітей з особливими освітніми потребами на участь у культурному житті суспільства. Визначено організаційно-педагогічні вимоги до розробки сценаріїв для інтегративних театрів, виокремлено форми заняття творчістю для дітей з особливими освітніми потребами.
Advisability of arts facilities using of right realization for children with special needs to participate their in cultural society life was substantiated in the article.
Опис
Ключові слова
діти з особливими освітніми потребами, розвиток, права дитини, мистецтво, творчість, children with special needs, development, child's rights, art, creation
Бібліографічний опис
Єжова, Т. Є. Мистецтво як засіб реалізації права на всебічний розвиток та участь у культурному житті дітей з особливими освітніми потребами [Текст] / Т. Є. Єжова // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, Б. В. Год, О. В. Єременко [та ін.]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2012. – № 7 (25). – С. 225–232.