Тези доповідей

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Документ
    Техніки арт-терапії в роботі з кризовими станами особистості. Авторська техніка «Пінні варіації»
    (2020-11) Пасько Катерина Миколаївна; Pasko Kateryna Mykolaivna
    Запропонована арт-терапевтична авторська техніка налаштовує на виникнення відчуття рівноваги та цілісності, сприяє гармонізації стану особистості, налагодженню інтуїтивного зв’язку зі своїм внутрішнім Я, заряджає позитивом. Особливо корисною техніка «Пінні варіації» буде у роботі психолога з дітьми у дошкільних закладах освіти та роботі шкільного психолога з молодшими школярами. Виходячи з нашого досвіду, техніка «Пінні варіації» жваво сприймається клієнтами різного віку і дає позитивні результати у досягненні поставлених цілей.
  • Документ
    Депрессивные состояния и успешность обучения подростков
    (2017) Пасько Катерина Миколаївна; Pasko Kateryna Mykolaivna
    В статье рассматривается проблема эмоционального неблагополучия подростков, раскрывается понятие депрессии. Анализируются основные психические факторы, влияющие на школьную успеваемость детей подросткового возраста.
  • Документ
    Мотивація вибору професії українськими та іноземними студентами
    (2017) Пасько Катерина Миколаївна; Pasko Kateryna Mykolaivna
    У статті здійснено аналіз поняття «мотивація» та «професійна мотивація», висвітлено основні стадії процесу мотивації, визначено характерні особливості мотивації вибору професії українськими та іноземними студентами. Обґрунтовано важливість професійної мотивації на стадії здобуття професійних знань.
  • Документ
    Проблема наслідків психотравмуючих подій у дітей та їх подолання методами арт-терапії
    (2017-02-16) Пасько Катерина Миколаївна; Pasko Kateryna Mykolaivna
    У статті висвітлюється проблема подолання наслідків психотравмуючих подій у дітей. Розкрито, що серед різних методів у роботі з дитячими кризовими станами в даний час поряд з традиційними психотерапевтичними методиками (раціональна терапія, аутогенне тренування, гіпноз, групова, аналітична, біхевіоральна, позитивна, клієнт-центрована терапія тощо) застосовуються і такі, як ігротерапія, казкотерапія, арт-терапія. Арт-терапія є міждисциплінарним підходом, що поєднує в собі різні галузі знання – психологію, медицину, педагогіку, культурологію та виступає ефективним методом в роботі з дітьми.