Перегляд за Автор "Zhernovyi Volodymyr Volodymyrovych"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Перспективи розвитку ресторанних закладів української кухні в системі національного туристичного брендингу(ФОП Цьома, 2024) Юркевич Олександр Андрійович; Yurkevych Oleksandr Andriiovych; Мозгова Дар’я Ростиславівна; Mozghova Daria Rostyslavivna; Жерновий Володимир Володимирович; Zhernovyi Volodymyr VolodymyrovychУкраїна, як країна з величезним культурним потенціалом, має всі передумови для створення сильного національного туристичного бренду. Одним із ключових елементів цього бренду можуть стати ресторани української кухні. У роботі досліджуються перспективи розвитку ресторанних закладів української кухні в системі національного туристичного брендингу. У статті розглядається потенціал української кухні як основного культурного облікового запису країни та його вплив на привабливість України для туристів. Автором проаналізовано сучасні тенденції у гастрономічній індустрії та їх вплив на розвиток ресторанного бізнесу, зокрема, зростання популярності локальних і автентичних продуктів. Особлива увага приділена стратегіям маркетингу та продажу, спрямованим на просування ресторанів української кухні як ключового компонента національного туристичного бренду.