Перегляд за Автор "Shulha Valeriia Oleksandrivna"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Теоретичні аспекти безпеки надання послуг харчування у туризмі(2021-04-15) Євтушенко Ярослав Васильович; Шульга Валерія Олександрівна; Shulha Valeriia Oleksandrivna; Yevtushenko Yaroslav VasylovychУ статті здійснено аналіз проблеми безпеки надання послуг харчування у туризмі. Уточнено сутність поняття «безпека людини у галузі послуг». Зазначено основні параметри безпеки надання послуг харчування у туризмі: якість, гігієна, доступність, прозорість. Окреслено загальні вимоги надання безпеки харчування у туризмі. Акцентовано увагу на культурі обслуговування та чинниках формування якості харчової продукції. У контексті проаналізованої проблеми зазначено перспективи подальших досліджень.