Перегляд за Автор "Paska M. Z."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Ресторанний туризм як новий напрям на туристичному ринку Львівщини(CумДПУ імені А.С. Макаренка, Сумський відділ Українського географічного товариства, 2022) Паска М. З.; Радзімовська О. В.; Paska M. Z.; Radzimovska O. V.У статті проаналізовано особливості організації туристичної діяльності. Здійснено аналіз змісту гастрономічного туризму в системі туристичної діяльності, запропоновано новий підвид гастрономічного туризму − ресторанний туризм. Удосконалено визначення поняття «ресторанний туризм» та визначено найбільш авторитетні ознаки класифікації даного підвиду гастрономічного туризму. Розглянуто специфіку використання локальної кухні, окремих етапів технології, з метою популяризації у туристичній сфері. Акцентовано на важливості врахування смакових вподобань гостя та включення їх міркувань до індустрії туризму, а саме ресторанного туризму. Здійснено структурований розгляд закладу ресторанного господарства, як засобу розміщення та ймовірні інноваційні напрями використання у галузі гостинності. Проаналізовано специфіку та напрями організації ресторанного туру на туристичному ринку Львівщини.