eSSPU logo
  • Українська
  • English
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
eSSPU logo
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
  • Українська
  • English
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Danchyshyn Anhelina Andriivna"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Важливість якості обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі
    (ФОП Цьома С. П., 2023) Турчиняк Марія Климентівна; Даньчишин Ангеліна Андріївна; Turchyniak Mariia Klymentivna; Danchyshyn Anhelina Andriivna
    Удосконалення управління якістю у ресторанах та готелях України суттєво впливає на сучасний стан ресторанного та готельного бізнесу. Окреслено основні проблеми та фактори, що впливають на якість послуг ресторанів та готелів. Важливим є не тільки дизайн та концепція закладу, але і кваліфікація працівників. Реалії сьогодення вимагають застосування інноваційних форм і методів обслуговування, добору професійного персоналу тощо.

Програмне забезпечення DSpace та СумДПУ імені А.С. Макаренка copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Політика приватності
  • Надіслати відгук