Перегляд за Автор "Blahyi Olha Serhiivna"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Принципи формування здоров’язбережувальної компетентності у процесі підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі(2016) Благий Ольга Сергіївна; Blahyi Olha SerhiivnaУ статті наведено детальний аналіз наукової літератури, що дозволив визначити принципи підготовки майбутніх інженерів-технологів у процесі формування здоров’язбережувальної компетентності. У структурі принципів навчання майбутніх фахівців виділено дві групи: змістовні та процесуальні. До змістовних принципів навчання відносять: принцип моделювання професійної діяльності, принцип систематичності й послідовності викладання навчального матеріалу, принцип відповідності змісту вищої освіти сучасним і прогнозованим тенденціям розвитку науки та технології. До процесуальних принципів відносять такі принципи, як принцип професійної спрямованості, принцип позитивної мотивації і сприятливого емоційного фону, принцип гуманізації, принцип міцності знань, умінь і навичок, принцип інноваційності, принцип інтеграції навчальної й науково-дослідної діяльності. Їх комплексне застосування в процесі підготовки майбутніх інженерів-технологів передбачає вдосконалення змісту та методики навчання.