eSSPU logo
  • Українська
  • English
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
eSSPU logo
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
  • Українська
  • English
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Blahyi Olha Serhiivna"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Принципи формування здоров’язбережувальної компетентності у процесі підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі
    (2016) Благий Ольга Сергіївна; Blahyi Olha Serhiivna
    У статті наведено детальний аналіз наукової літератури, що дозволив визначити принципи підготовки майбутніх інженерів-технологів у процесі формування здоров’язбережувальної компетентності. У структурі принципів навчання майбутніх фахівців виділено дві групи: змістовні та процесуальні. До змістовних принципів навчання відносять: принцип моделювання професійної діяльності, принцип систематичності й послідовності викладання навчального матеріалу, принцип відповідності змісту вищої освіти сучасним і прогнозованим тенденціям розвитку науки та технології. До процесуальних принципів відносять такі принципи, як принцип професійної спрямованості, принцип позитивної мотивації і сприятливого емоційного фону, принцип гуманізації, принцип міцності знань, умінь і навичок, принцип інноваційності, принцип інтеграції навчальної й науково-дослідної діяльності. Їх комплексне застосування в процесі підготовки майбутніх інженерів-технологів передбачає вдосконалення змісту та методики навчання.

Програмне забезпечення DSpace та СумДПУ імені А.С. Макаренка copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Політика приватності
  • Надіслати відгук