Перегляд за Автор "Liulka Vadym Oleksandrovych"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Сучасні засади розробки концепції ресторанного бізнесу для сталогого розвитку туризму(ФОП Цьома С. П., 2023) Люлька Вадим Олександрович; Мозгова Дар’я Ростиславівна; Liulka Vadym Oleksandrovych; Mozghova Dar’ia RostyslavivnaДана робота присвячена вивченню та аналізу сучасних підходів до розробки концепції ресторанного бізнесу з орієнтацією на сталий розвиток туризму. У роботі розглядаються ключові аспекти, такі як інтеграція екологічної відповідальності, збереження культурної автентичності та застосування інноваційних технологій для створення унікального гастрономічного досвіду для туристів. Вивчаються приклади успішних практик у сфері ресторанного бізнесу, спрямованих на підтримку сталого розвитку та позитивний вплив на місцеві громади. Робота має на меті визначення ключових засад, які допоможуть ресторанам стати не лише привабливими для туристів, а й важливими учасниками сталого розвитку туристичної індустрії.Документ Сучасні засади розробки концепції сталого розвитку ресторанного бізнесу в Україні(ФОП Цьома С. П., 2023) Люлька Вадим Олександрович; Мозгова Дар’я Ростиславівна; Liulka Vadym Oleksandrovych; Mozghova Daria RostyslavivnaОдним з провідних напрямів економічного та соціального розвитку країни є ресторанний бізнес. В сучасних умовах ресторанний бізнес набуває великого значення у зв’язку з необхідністю збереження довкілля, зростання попиту туристів, товарів та послуг. В статті розглянуто основні засади розробки концепції сталого розвитку ресторанного бізнесу в Україні. Проаналізовано, яким чином краще розвивати та підтримувати ресторанний бізнес в Україні.