Бельмас Карина ІгорівнаМозгова Дар'я РостиславівнаBelmas Karyna IhorivnaMozghova Daria Rostyslavivna2024-09-232024-09-232022Бельмас, К. І. Сучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства Сумської області [Текст] / К. І. Бельмас, Д. Р. Мозгова // Індустрія туризму та гостинності: досвід, проблеми, перспективи : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Суми, 8–9 червня 2022) / редкол.: Ю. О. Лянной, О. Ю. Кудріна, О. М. Семеніхіна та ін. ; МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2022. – С. 44–50.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/15484Стаття присвячена актуальним питанням сучасного стану та перспективам розвитку ресторанного господарства в межах Сумської області. Розкрито основне значення ресторанного продукту та проблеми даного бізнесу в регіоні. Описані шляхи вирішення проблем з якими стикається ресторанна сфера в Сумській області.The article is devoted to topical issues of the current state and prospects for the development of the restaurant industry within the Sumy region. The main significance of the restaurant product and the problems of this business in the region are revealed. Ways to solve the problems faced by the restaurant industry in Sumy region are described.ukресторанне господарстворесторанна сфераресторанний бізнесресторанrestaurant businessrestaurant sphererestaurantСучасний стан та перспективи розвитку ресторанного господарства Сумської областіThe Current State and Prospects for the Development of the Restaurant Industry in the Sumy RegionArticle