Остапчук Ірина ОлександрівнаOstapchuk Iryna OleksandrivnaРоманюк Ірина АнатоліївнаRomaniuk Iryna AnatoliivnaМараховська К.С.Marakhovska K.S.2025-06-062025-06-062024Остапчук І. Аналіз ресурсів кавового туризму світу [Текст] / І. Остапчук, І. Романюк, К. Мараховська // Індустрія туризму та гостинності: досвід, проблеми, перспективи : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, (17–18 квітня 2024 року, м. Суми) : [присвячено 100-річчю Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка] / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; [редкол.: Ю. О. Лянной, О. Ю. Кудріна, М. О. Лянной та ін.]. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2024. – С. 49–53.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/17079Дослідження розкриває особливості ресурсів сприятливих для розвитку кавового туризму: природних, історико-культурних та соціо- економічних. Сформовано авторське розуміння кавового туризму як виду спрямованого на формування кавового досвіду через поєднання місць і способів виготовлення кави із місцями її споживання.The study reveals the peculiarities of resources favorable for the development of coffee tourism: natural, historical, cultural, socio-economic. The author's understanding of coffee tourism as a type of tourism aimed at forming a coffee experience through the combination of places and methods of coffee roduction with places of its consumption is formed.ukкавакавовий туризмресурси кавового туризмуемоційний досвідcoffeecoffee tourismcoffee tourism resourcesemotional experienceАналіз ресурсів кавового туризму світуAnalysis of World Coffee Tourism ResourcesArticle