Сердюк А. П.Serdiuk A. P.Скляр Анатолій МихайловичSkliar Anatolii Mykhailovych2018-01-102018-01-102012Сердюк, А. П. Вплив хітозану на якість і тривалість зберігання молока [Текст] / А. П. Сердюк, А. М. Скляр // Природничі науки : збірник наукових праць / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: Є. О. Лебідь, Ю. І. Литвиненко, Г. Я. Касьяненко [та ін.]. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2012. – Вип. 9. – С. 192–196.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/3499Стаття присвячена дослідженню впливу хітозану на якість і тривалість зберігання молока. Основна увага приділяється вивченню впливу хітозану на вміст жиру в козячому та коров’ячому молоці від часу контакту та на термін зберігання молока.Article is devoted to studying the influence of chitosan on the quality and duration of storage of the milk. The focus is on studying the effect of chitosan on fat content in goat and cow milk on contact time and shelf life of the milk.ukхітозанліпідибілкижирність молокаБАДchitosanlipidsproteinsmilk fat contentBAAВплив хітозану на якість і тривалість зберігання молокаEffect of Chitosan on the Quality and Duration of Storage of the MilkArticle