Щука Галина ПетрівнаShchuka Halyna Petrivna2024-07-032024-07-032023Щука Г. П. Аналіз пропозиції закарпатської кухні в закладах ресторанного господарства м. Ужгород та околиць [Текст] / Г. П. Щука // Стан і перспективи сучасного туризму : матеріали IX Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених (м. Суми, 29–30 листопада 2023 року) / редкол.: Ю. О. Лянной, Л. В. Пшенична, О. Ю. Кудріна та ін. ; МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2023. – С. 115–120.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/15144Наявність гастрономічної інфраструктури є обов’язковою умовою відновлення, збереження та популяризації традиційної кухні та успішного розвитку гастрономічного туризму в дестинації. Важливо, щоб автентична кухня була якомога краще представлена в місцевих закладах ресторанного господарства. Представлено детальний аналіз гастрономічної пропозиції закладів, які розташовані в м. Ужгород та його околицях.ukзакарпатська кухнягастрономічний туризм Закарпаттяавтентична традиційна кухняtranscarpathian cuisinegastronomic tourism of Transcarpathiaauthentic traditional cuisineАналіз пропозиції закарпатської кухні в закладах ресторанного господарства м. Ужгород та околицьAnalysis of Transcarpathian Cuisine in Restaurants in Uzhgorod and Its SurroundingsArticle