Глобенко Анастасія ОлександрівнаТроян Марія ЮріївнаHlobenko Anastasiia OleksandrivnaTroian Mariia Yuriivna2024-07-032024-07-032023Глобенко А. О. Перспективи і напрямки розвитку кейтерингу в Сумському регіоні [Текст] / А. О. Глобенко, М. Ю. Троян // Стан і перспективи сучасного туризму : матеріали IX Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених (м. Суми, 29–30 листопада 2023 року) / редкол.: Ю. О. Лянной, Л. В. Пшенична, О. Ю. Кудріна та ін. ; МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2023. – С. 97–101.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/15150У статті розглядаються основні перспективи та напрямки розвитку кейтерингу в Сумському регіоні. Розкрито основні загрози та можливості ведення кейтерингового бізнесу в межах Сумського регіону. Сформовані основні перспективи для ведення кейтерингового бізнесу в умовах сучасних викликів.The article examines the main prospects and directions of development of catering in the Sumy region. The main threats and opportunities of running a catering business within the Sumy region are revealed. The main prospects for running a catering business in the conditions of modern challenges have been formed.ukкейтерингкейтерингове обсслуговуванняготельно-ресторанний бізнесвиїзний кейтерингcateringcatering servicehotel and restaurant businessaway cateringПерспективи і напрямки розвитку кейтерингу в Сумському регіоніProspects and Directions for the Development of Catering in the Sumy RegionArticle