Блажко А. В.Blazhko A. V.Іваха Т. С.Ivakha T. S.2018-01-252018-01-252012Блажко, А. В. Міжпредметні зв'язки хімії з предметами професійно-теоретичного циклу при підготовці робітника кулінарного профілю [Текст] / А. В. Блажко, Т. С. Іваха // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, Б. В. Год, О. В. Єременко [та ін.]. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2012. – №5 (23). – С. 3–10.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/3764У статті розкривається необхідність підготовки робітників кулінарного профілю з використанням міжпредметних зв'язків хімії та дисциплін професійно- теоретичного циклу.In the article the necessity of preparation of workers of culinary type opens up with the use of intersubject connections of chemistry and subjects of professional-theoretical cycle.ukміжпредметні зв'язкихіміяпредмети професійно- теоретичного циклуintersubject communicationschemistrysubjects of professional-theoretical cycleМіжпредметні зв'язки хімії з предметами професійно-теоретичного циклу при підготовці робітника кулінарного профілюIntersubject Connections of Chemistry With the Subject of Professional-Theoretical Cycle at Preparation of Worker Culinary TypeArticle