Харченко Юлія ВолодимирівнаKharchenko Yuliia VolodymyrivnaКолтун Т. А.Koltun T. A.2017-12-182017-12-182016Харченко, Ю. В. Вплив температурного фактору на стійкість вітаміну С [Текст] / Ю. В. Харченко, Т. А. Колтун // Природничі науки = Prirodničì nauki : збірник наукових праць / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: В. І. Шейко, А. П. Вакал, Ю. І. Литвиненко [та ін.]. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2016. – Вип. 13. – С. 110–113.2415-8526https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/3206Стаття присвячена дослідженню впливу температурного фактору на стійкість вітаміну С у фруктах.The article is devoted to the study of the effect of temperature factor on vitamin C stability in some fruits.ukвітамін Саскорбінова кислотатемпературатермічна обробказаморожуванняvitamin Cascorbic acidtemperatureheat treatmentfreezingВплив температурного фактору на стійкість вітаміну СEffect of Temperature Factor on Vitamin C StabilityArticle