Кисла О. Г.Kysla O. H.2018-08-302018-08-302011Кисла, О. Г. Впровадження в навчальний процес професійно спрямованих завдань для майбутніх технологів харчової промисловості ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації [Текст] / О. Г. Кисла // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, О. В. Єременко, О. В. Михайличенко [та ін.]. – Суми : Вид-во СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2011. – № 1 (11). – С. 119–126.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/5167У статті проаналізовані шляхи здійснення професійно орієнтованого навчання хімічних дисциплін у підготовці технологів харчової промисловості ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації за допомогою виконання завдань з хімічних дисциплін із професійно значущим змістом. Відмічені основні методичні вимоги, прийоми розробки, функції, типи зазначенихзавдань.In the article ways of realization of professional oriented study is analyzed during unting of tasks from chemistry with professional orientation of content for the technologists  Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології, 2011, № 1 (11) of food industry of higher educational establishments of the l-ll accredited levels, the main demands, methods of construction, functions, types of mentioned tasks.ukзадачанавчальна задачаміжпредметні задачіпрофесійно орієнтовані завданняметодичні вимогифункціїтипи професійно орієнтованих завданьtaskeducational taskintersubjects tasksprofessional oriented tasksmethodical demandsfunctionstypes of professional oriented tasksВпровадження в навчальний процес професійно спрямованих завдань для майбутніх технологів харчової промисловості ВНЗ І-ІІ рівнів акредитаціїRealization in Study From Professional Oriented Tasks for the Future Technologists of Food Industry of Higher Educational Establishments of the І-ІІ Accredited LevelsArticle