Сергєєва Т. П.Serhieieva T. P.Кананихіна О. М.Kananykhina O. M.2018-11-132018-11-132018Сергєєва, Т. П. Формування у майбутніх фахівців харчової промисловості цінностного ставлення до власного здоров’я [Текст] / Т. П. Сергєєва, О. М. Кананихіна // Здоров’я людини в сучасному культурно-освітньому просторі : матеріали І Всеукраїнської заочної науково-практичної інтернет-конференції, 22 березня 2018 року / МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка, Навчально-науковий інститут фізичної культури, Департамент соціального захисту населення Сумської ОДА, Управління охорони здоров'я Сумської ОДА, Управління молоді та спорту Сумської ОДА ; [редкол.: Ю. О. Лянной, М. О. Лянной, О. А. Томенко та ін.]. – Суми : [СумДПУ ім. А. С. Макаренка], 2018. – С. 19–25.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/5758У статті розглянуто ставлення майбутніх фахівців харчової промисловості до здоров'я; визначено реальне становище рівня соматичного (фізичного) здоров'я; встановлені мотиви занять фізичною культурою та спортом, як перспективних регуляторів їхньої соціальної та професійної активності.The approach of the future specialists of food industry to their health has been considered in the article; the real condition of the physical health level has been ascertained; the causes of going in for sport and physical training as prospective regulators of their social and professional activities, have been determined.ukфізичне здоров'ямотивиціннісне ставлення до здоров'яфізична культураphysical healthcausesvalue approach to one`s healthphysical cultureФормування у майбутніх фахівців харчової промисловості цінностного ставлення до власного здоров’яThe Formation of Valuable Attitude to Vital Health of the Future Specialists in Food IndustryArticle