Гусєва Владислава ОлегівнаHusieva Vladyslava OlehivnaМозгова Дар’я РостиславівнаMozghova Dar’ia Rostyslavivna2023-12-282023-12-282020Гусєва В. Особливості заходів безпеки у готельно-ресторанній сфері [Текст] / В. Гусєва, Д. Мозгова // Стан і перспективи сучасного туризму : матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної конференції, ( 26–27 листопада 2020, м. Суми). – Суми : ФОП Цьома С. П., 2020. – С. 77–80.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/14245Основна мета даної роботи – дізнатися заходи безпеки у готельно-ресторанній сфері, їх особливості, компоненти, цілі, завдання, основні принципи і напрями забезпечення безпеки і стійкого розвитку будь-якого готельно-ресторанного господарства.Primary purpose of this work – to know safety measures in the field of hotel-restaurant, their features, components, aims, tasks, basic guidelines and directions of providing of safety and steady development of any hotel-restaurant economy.ukбезпекаготельресторансфераобов’язкиекономікаsecurityhotelrestaurantsphereresponsibilitieseconomyОсобливості заходів безпеки у готельно-ресторанній сферіFeatures of Security Measures in the Hotel and Restaurant SectorArticle