Нусєйр Ясмін МухаммедТроян Марія ЮріївнаNusieir Yasmin MukhammedTroian Mariia Yuriivna2024-09-232024-09-232023Нусєйр, Я. М. Функціонування закладів ресторанного бізнесу в Сумській області, їх стан та перспективи розвитку [Текст] / Я. М. Нусєйр, М. Ю. Троян // Індустрія туризму та гостинності: досвід, проблеми, перспективи : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Суми, 18–19 травня 2023) / редкол.: Ю. О. Лянной, О. Ю. Кудріна, В. В. Божкова та ін. ; МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2023. – С. 86–90.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/15493Розглянуто стан ресторанного бізнесу в Сумській області. Досліджено заклади громадського харчування та їх особливості. Висвітлено статистичні дані бізнесу в області та перспективи його подальшого розвитку.The state of the restaurant business in the Sumy region is considered. Public catering establishments and their features have been studied. Statistical data of business in the region and prospects for its further development are highlighted.ukзаклад громадського харчуванняресторанний бізнесресторанcatering establishmentrestaurant businessrestaurantФункціонування закладів ресторанного бізнесу в Сумській області, їх стан та перспективи розвиткуFunctioning of Restaurant Business Establishments in the Sumy Region, Their Condition and Prospects for DevelopmentArticle