Тищенко Анастасія СергіївнаЗігунов Василь МиколайовичTyshchenko Anastasiia SerhiivnaZihunov Vasyl Mykolaiovych2024-09-232024-09-232022Тищенко, А. С. Особливості гастрономічного туризму на території Сумської області [Текст] / А. С. Тищенко, В. М. Зігунов // Індустрія туризму та гостинності: досвід, проблеми, перспективи : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Суми, 8–9 червня 2022) / редкол.: Ю. О. Лянной, О. Ю. Кудріна, О. М. Семеніхіна та ін. ; МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2022. – С. 75–80.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/15477У данній статті розглянуто та проаналізовано основні аспекти та особливості гастрономічного туризму на території Сумської області. Розглянуто негативні та позитивні чинники для розвитку гастрономічного туризму в Сумській області.In this statistics, the main aspects and special activity of gastronomic tourism in the territory of the Sumy region are considered and analyzed. View the negative and positive officials for the development of gastronomic tourism in the Sumy region.ukтуризмгастрономічний туризмtourismgastronomic tourismОсобливості гастрономічного туризму на території Сумської областіFeatures of Gastronomic Tourism in Sumy RegionArticle