Овсієнко Діана СергіївнаЗігунов Василь МиколайовичOvsiienko Diana SerhiivnaZihunov Vasyl Mykolaiovych2024-09-232024-09-232023Овсієнко, Д. С. Привабливість болгарської кухні для впровадження в заклади харчування в містах України [Текст] / Д. С. Овсієнко, В. М. Зігунов // Індустрія туризму та гостинності: досвід, проблеми, перспективи : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, (м. Суми, 18–19 травня 2023) / редкол.: Ю. О. Лянной, О. Ю. Кудріна, В. В. Божкова та ін. ; МОН України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2023. – С. 90–91.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/15494Україна, як прогресивна і відкрита для туристів країна, повинна мати різноманітний вибір кухонь в закладах харчування України, тому крім розрекламованих кухонь, таких як італійська, китайська, грузинська, треба впроваджувати болгарську кухню, щоб популяризувати її серед українців, бо вона має перспективу у ресторанному бізнесі України та це дає нам змогу залучити туристів з Болгарї для відвідування України.Ukraine, as a progressive and open country for tourists, should have a diverse selection of cuisines in Ukrainian restaurants, therefore, in addition to the advertised cuisines, such as Italian, Chinese, Georgian, it is necessary to introduce Bulgarian cuisine in order to popularize it among Ukrainians, because it has a perspective in the restaurant business of Ukraine and this enables us to attract tourists from Bulgaria to visit Ukraine.ukболгарська кухняресторанний бізнесbulgarian cuisinerestaurant businessПривабливість болгарської кухні для впровадження в заклади харчування в містах УкраїниThe Attractiveness of Bulgarian Cuisine for Introduction into Catering Establishments in the Cities of UkraineArticle