Нусєйр Я. М.Nusieir Ya. M.Троян Марія ЮріївнаTroian Mariia Yuriivna2023-06-022023-06-022022Нусєйр Я. Особливості функціонування підприємств громадського харчування в Сумській області [Текст] / Я. Нусєйр, М. Троян // Стан і перспективи сучасного туризму : матеріали VIIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, (м. Суми, 24–25 листопада 2022 р.) / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; [редкол.: Ю. О. Лянной, О. Ю. Кудріна, В. В. Божкова та ін.]. – Суми : ФОП Цьома С. П., 2022. – С. 40–43.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/13560Розглянуто механізм функціонування закладів громадського харчування. Висвітлено організаційно-правові особливості роботи ресторанів. Досліджено заклади громадського харчування в Сумській області, їх стан та подальший розвиток.The mechanism of functioning of public catering establishments is considered. The organizational and law features of restaurants are highlighted. The catering establishments in Sumy region, their condition and further development are investigated.ukпідприємство громадського харчуванняфункціонуваннябізнесресторанpublic catering enterprisefunctioningbusinessrestaurantОсобливості функціонування підприємств громадського харчування в Сумській областіPeculiarities of the Functioning of Public Catering Enterprises in the Sumy RegionArticle