Самодай Валентина ПетрівнаSamodai Valentyna PetrivnaЛокоть Владислав ОлексійовичLokot Vladyslav Oleksiiovych2017-02-212017-02-212016Самодай, В. П. Перспективи використання національних традицій та етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері [Текст] / В. П. Самодай, В. О. Локоть // Вісник Львівського інституту економіки і туризму. Серія: Економічні науки : збірник наукових статей / МОН України, Львівський інститут економіки і туризму ; [редкол.: І. О. Бочан та ін.]. – Львів : ЛІЕТ, 2016. – № 11. – С. 221–225.https://repository.sspu.edu.ua/handle/123456789/1117У статті проаналізовано використання національних традицій, впровадження високих стандартів та перспективи використання етнічної кухні у готельно-ресторанній сфері.The article analyzes the use of national traditions, implementation of high standards and prospects for the use of ethnic cuisine in the hotel and restaurant sphere.ukнаціональна страваресторанетнічна кухнятрадиціїnational dishrestaurantethnic cuisinetraditionsПерспективи використання національних традицій та етнічної кухні у готельно-ресторанній сферіProspects National Traditions and Ethnic Cuisine in the Hotel and Restaurant BusinessArticle