Міжпредметні зв'язки хімії з предметами професійно-теоретичного циклу при підготовці робітника кулінарного профілю

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
СумДПУ імені А. С. Макаренка
Анотація
У статті розкривається необхідність підготовки робітників кулінарного профілю з використанням міжпредметних зв'язків хімії та дисциплін професійно- теоретичного циклу.
In the article the necessity of preparation of workers of culinary type opens up with the use of intersubject connections of chemistry and subjects of professional-theoretical cycle.
Опис
Ключові слова
міжпредметні зв'язки, хімія, предмети професійно- теоретичного циклу, intersubject communications, chemistry, subjects of professional-theoretical cycle
Бібліографічний опис
Блажко, А. В. Міжпредметні зв'язки хімії з предметами професійно-теоретичного циклу при підготовці робітника кулінарного профілю [Текст] / А. В. Блажко, Т. С. Іваха // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології : науковий журнал / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: А. А. Сбруєва, Б. В. Год, О. В. Єременко [та ін.]. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2012. – №5 (23). – С. 3–10.