Вплив температурного фактору на стійкість вітаміну С

Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
СумДПУ імені А. С. Макаренка
Анотація
Стаття присвячена дослідженню впливу температурного фактору на стійкість вітаміну С у фруктах.
The article is devoted to the study of the effect of temperature factor on vitamin C stability in some fruits.
Опис
Ключові слова
вітамін С, аскорбінова кислота, температура, термічна обробка, заморожування, vitamin C, ascorbic acid, temperature, heat treatment, freezing
Бібліографічний опис
Харченко, Ю. В. Вплив температурного фактору на стійкість вітаміну С [Текст] / Ю. В. Харченко, Т. А. Колтун // Природничі науки = Prirodničì nauki : збірник наукових праць / Міністерство освіти і науки України, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка ; редкол.: В. І. Шейко, А. П. Вакал, Ю. І. Литвиненко [та ін.]. – Суми : СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2016. – Вип. 13. – С. 110–113.