Статті

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 12 з 12
  • Документ
    Сучасний стан та розвиток туризму в Швейцарії
    (2018-12-06) Крицька Анжела Миколаївна; Krytska Anzhela Mykolaivna; Зігунова Інна Сергіївна; Zihunova Inna Serhiivna
    В даній статті розглянуто сучасний стан та перспективи розвитку туризму в Швейцарії в цілому, а також поступовий розвиток туризму цієї країни. Також доведено, що Швейцарія є однією з тих держав в яких туризм процвітає, дуже швидко розвивається не стоїть на місті.
  • Документ
    Туристичні ресурси Іспанії та їх вплив на розвиток туризму в країні
    (2018-12-06) Комлик Наталія Олегівна; Komlyk Nataliia Olehivna; Зігунова Інна Сергіївна; Zihunova Inna Serhiivna
    У статті розглянуто питання сучасного стану, тенденції та динаміки розвитку туристичної галузі в Іспанії. Досліджено питання актуальності розвитку туризму в країні. Визначено основні проблеми та перспективи розвитку туризму в Іспанії. Окреслено можливі та найбільш доцільні напрями розвитку туристичних ресурсів Іспанії.
  • Документ
    Туристичний потеціал Нідерландів
    (2018-12-06) Герасименко Дарія Віталіївна; Herasymenko Dariia Vitaliivna; Зігунова Інна Сергіївна; Zihunova Inna Serhiivna
    Стаття присвячена дослідженню туристичного потенціалу Нідерландів. Досліджено ресурсний потенціал та культурну спадщину країни. Досліджено туристичні центри країни, які найбільше приваблюють туристів.Наявність потужних природних та історико-культурних ресурсів, а також високий рівень розвитку туристичної інфраструктури створюють сприятливіумови для розвитку туризму в Нідерландах.
  • Документ
    Розвиток індустрії туризму у Греції
    (2018-12-06) Адаменко Аліна Володимирівна; Adamenko Alina Volodymyrivna; Зігунова Інна Сергіївна; Zihunova Inna Serhiivna
    В даній статті розглянуто розвиток індустрії туризму у Греції. Послуги, які надаються туристам. Ресурси країни для розвитку туризму у країні. Розглянути види туризму за програмними цілями, і зрозуміти, розвиток яких напрямків найбільш актуально в даній країні.
  • Документ
    Проблеми та перспективи організації спортивно-гірських турів високих категорій
    (2020-11-26) Андросов Євген Васильович; Androsov Yevhen Vasylovych; Зігунова Інна Сергіївна; Zihunova Inna Serhiivna
    У статті відокремлена роль спорту в житті людини. За основу взято Таджикистан, Фанські гори, які можуть бути привабливими для проведення спортивно-гірських турів як у спортивному плані, так і для історично-культурного збагачення професійних спортсменів. Відповідні маркетингові заходи у сфері спортивного туризму надають можливість знайомитися з історією, культурою даного району, сприяти здоровому відпочинку.
  • Документ
    Умови та ресурси для розвитку індустрії туризму в Туреччині
    (2020-11-26) Плєшко Романна Андріївна; Plieshko Romanna Andriivna; Зігунова Інна Сергіївна; Zihunova Inna Serhiivna
    У статті розглянуто умови та ресурси Туреччини для розвитку індустрії туризму. Автором описано туристську інфраструктуру, а також історико-культурні і рекреаційно-туристські ресурси. Відображено великі зусилля турецького уряду і бізнесу, які зосереджені на розвиток сфери туризму. Можливості впровадження перспективних напрямів. Порівняння кількості річних прибутків для країни від туризму.
  • Документ
    Умови та ресурси для розвитку індустрії туризму в Австрії
    (2020-11-26) Крамаренко Юлія Вячеславівна; Kramarenko Yuliia Viacheslavivna; Зігунова Інна Сергіївна; Zihunova Inna Serhiivna
    У статті розглядаються сучасні особливості умови та ресурси, які пов’язані з розвитком індустрії туризму в Австрії. Проаналізовано основні показники туристичної сфери країни. Виявлено, що країна є європейським лідером з приводу доходів саме від туризму на душу населення. Описано динаміку туристичних потоків країни. Проявлено високий рівень розвитку туристичної інфраструктури в Австрії. Розкрито саме основні переваги розвитку туризму в Австрії.
  • Документ
    Особливості розробки і проведення екскурсій для великих груп
    (2020-11-26) Кондрух Яна Сергіївна; Kondrukh Yana Serhiivna; Зігунова Інна Сергіївна; Zihunova Inna Serhiivna
    У статті розглянуто особливості проведення та розробки екскурсійних маршрутів для великих груп. Акцентовано увагу та подано порядок створення екскурсій. Подано узагальнюючу інформацію про розробку екскурсій, оскільки екскурсійна справа на сьогоднішній день є дуже популярною сферою діяльності.
  • Документ
    Особливості створення екскурсії на маршрута активного туризму
    (2020-11-26) Бельмас Карина Ігорівна; Belmas Karyna Ihorivna; Зігунова Інна Сергіївна; Zihunova Inna Serhiivna
    Стаття присвячена актуальним питанням ефективної організації екскурсійного обслуговування на маршрутах активного туризму. Розкрито основне значення організації екскурсійних послуг сучасної туристської індустрії. Описані особливості застосування головних принципів, яких потрібно дотримуватися під час організації екскурсійної діяльності на маршрутах активного туризму.
  • Документ
    Особливості розробки авторської екскурсії
    (2020-11-26) Зігунов Василь Миколайович; Zihunov Vasyl Mykolaiovych; Кеда Андрій Олександрович; Keda Andrii Oleksandrovych
    У статті розкрито основне значення розробки авторських екскурсій для нинішнього споживача туристичних послуг. Було висвітлено особливості створення авторських екскурсій. Автором було досліджено основні етапи створення авторських екскурсій.
  • Документ
    Проблеми розвитку та підготовки кадрів сільського туризму в Україні та за її межами
    (ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2016-03) Коваленко Олександр Вікторович; Kovalenko Oleksandr Viktorovych
    В даній статті зазначено, що сільський зелений туризм – корисний як для відпочиваючих, так і для господарів – селян, сільських громад, регіонів і держави в цілому, сприяє розвитку багатьох пов’язаних з ним галузей економіки. Його розвиток також сприятиме збереженню селянства як носія української ідентичності, культури і духовності, це додаткові можливості для популяризації української культури, поширення знань та інформації про історичні, природні, етнографічні особливості України, що заслуговує на всіляку підтримку з боку держави. Ми також рухаємося в потрібному напрямку в плані підготовки кадрів для сільського туризму. У нас існують різні програми і курси з підготовки необхідних фахівців
  • Документ
    Концептуальні готельні комплекси України та світу: сучасний стан та перспективи розвитку
    (Видавничий дім «Гельветика», 2017-01) Коваленко Олександр Вікторович; Kovalenko Oleksandr Viktorovych
    В даній роботі досліджено види концептуальних готельних комплексів, які з’являються в світовому туристичному господарстві, їх різновиди та особливості. Визначено привабливість таких готелів для туристів. З’ясовано відмінності та переваги концептуальних готелів в порівнянні зі стандартними готельними комплексами. Розглянено декілька вітчизняних готельних комплексів, що мають свою незвичну та особливу концепцію. Надано про-позиції щодо розвитку напряму концептуальності вітчизняних закладів розмі-щення туристів.