Навчальні видання

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Документ
    Політична географія світу
    (СумДПУ імені А. С. Макаренка, 2022) Оліцький В'ячеслав Олександрович; Olitskyi Viacheslav Oleksandrovych
    Методичні рекомендації допоможуть студентам підготуватися до занять з навчальної дисципліни «Політична географія світу». У виданні подаються структура навчальної дисципліни, критерії оцінювання, розподіл балів по темах, плани та методичні рекомендації до підготовки до семінарських занять і самостійної роботи, рекомендована література з курсу.
  • Документ
    Історія Слобідської та Північно-Східної України
    (CумДПУ імені А. С. Макаренка, 2022) Оліцький В'ячеслав Олександрович; Olitskyi Viacheslav Oleksandrovych
    Методичні рекомендації допоможуть студентам підготуватися до занять з навчальної дисципліни «Історія Слобідської та Північно-Східної України». У виданні подаються структура навчальної дисципліни, критерії оцінювання, розподіл балів по темах, плани та методичні рекомендації до підготовки до семінарських занять і самостійної роботи, рекомендована література з курсу.
  • Документ
    Історія релігії в Україні
    (CумДПУ імені А. С. Макаренка, 2022) Оліцький В'ячеслав Олександрович; Olitskyi Viacheslav Oleksandrovych
    Методичні рекомендації допоможуть студентам підготуватися до занять з навчальної дисципліни «Історія релігії в Україні». У виданні подаються структура навчальної дисципліни, критерії оцінювання, розподіл балів по темах, плани та методичні рекомендації до підготовки до семінарських занять і самостійної роботи, рекомендована література з курсу.
  • Документ
    Методичні рекомендації щодо підготовки студентів до семінарських занять із навчальної дисципліни «Історія церкви в Україні»
    (2021) Оліцький В'ячеслав Олександрович; Olitskyi Viacheslav Oleksandrovych
    Методичні рекомендації допоможуть студентам підготуватися до семінарських занять з навчальної дисципліни «Історія церкви в Україні». У виданні подаються структура навчальної дисципліни, критерії оцінювання, розподіл балів по темах, плани семінарських занять і самостійної роботи, рекомендована література з курсу.
  • Документ
    Методичні рекомендації до семінарських занять з дисципліни «Історія України (друга половина ХХ – початок ХХІ ст.
    (2021) Турков Володимир Вікторович; Turkov Volodymyr Viktorovych
    Методичні рекомендації до семінарських занять з дисципліни «Історія України (друга половина ХХ – початок ХХІ ст.)» розроблені на основі робочої програми та у відповідності до організації навчального процесу за кредитно-трансферною системою та відповідно до вимог Болонського процесу. Розраховані на студентів IVкурсу, що навчаються за (спеціальності - 014 Середня освіта (Історія), 032 "Історія та археологія")
  • Документ
    Етнографія України
    (2021) Вовк Олександр Володимирович; Vovk Oleksandr Volodymyrovych
    Навчально-методичні рекомендації допоможуть студентам навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин (спеціальність – 014 Середня освіта. Історія, освітній рівень – бакалавр) підготуватися до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Етнографія України». Видання містить план, мету практичних занять, теми з дисципліни для самостійної підготовки студентів.
  • Документ
    Історія військ спеціального призначення (від давнини до середини ХХ століття)
    (ФОП Цьома С.П., 2021) Вовк Олександр Володимирович; Vovk Oleksandr Volodymyrovych
    Навчальний посібник з курсу з історії військ спеціального призначення розроблений для студентів-магістрантів, котрі вивчають дисципліну «Історія сил спеціальних операцій» навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин СумДПУ імені А. С. Макаренка. Посібник присвячений основним етапам створення та діяльності військ спеціального призначення у різних країнах світу від давнини до Другої світової війни. Для викладачів, студентів історичних спеціальностей. Може бути корисним для вчителів історії, усім, хто цікавиться історією військової справи.