Перегляд за Автор "Turchyniak Mariia Klymentivna"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Важливість якості обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі(ФОП Цьома С. П., 2023) Турчиняк Марія Климентівна; Даньчишин Ангеліна Андріївна; Turchyniak Mariia Klymentivna; Danchyshyn Anhelina AndriivnaУдосконалення управління якістю у ресторанах та готелях України суттєво впливає на сучасний стан ресторанного та готельного бізнесу. Окреслено основні проблеми та фактори, що впливають на якість послуг ресторанів та готелів. Важливим є не тільки дизайн та концепція закладу, але і кваліфікація працівників. Реалії сьогодення вимагають застосування інноваційних форм і методів обслуговування, добору професійного персоналу тощо.